Från Åmål till Paris via Norge.

Hej på er!
Vi tänkte här i korta drag sammanfatta sommaren 2022.
Sommaren inleddes med att vi medverkade som finalister i P4 Nästa med vår låt från "Åmål till Paris" , så kul att vi fick vara med där i år igen. 

På nationaldagen spelade vi i Gräfsnäs slottsruin då konstnärerna Lena Maijanen & Anna Westerlund hade vernissage för sin utställning "Fragment". Ett extra fint inslag i denna spelning var att Nataliia Snizhko från Ukraina spelade med oss på några av sångerna.

Grfsnsjpgpng
En annan rolig händelse under sommaren var när vi packade vår bil och begav oss på turné i Norge där de två första spelningarna var på ett mysigt fjällhotell en bit ovanför Lillehammer.
Norgejpgpng
En av höjdpunkterna på vår Norgeturné var när vi spelade på invigningen av Galleri Haande som ligger i Filvet söder om Oslo.
Norge1jpgpng
Turnén gick sen vidare mot Uppsala där vi spelade i S:T Pers kyrka och dagen efter den 18 Juli spelade vi Visor på Kafé Wilma.
Efter att ha spelat i Grava kyrka utanför Karlstad begav vi oss till Stads hotellet i Sigtuna där vi underhöll deras gäster med sång och musik i dagarna tre.
Sigtunajpgpng

Efter att vår intensiva Norge-Sverige turne var över har vi bl.a. spelat på Tjörn, Tcb Café i Floda och i mysiga Åmål.
mljpgpng
Innan sommaren är slut ska vi hinna med att spela i Långareds kyrka utanför Alingsås för att sen avslutar vi sommaren den 21 augusti i Vänersborg även känt som "Lilla Paris".
Planerna är i fullgång med spelningar inför hösten och våren, ett lite extra roligt projekt som vi har i pipeline är att vi ska ta oss till Finland för att spela några konserter där.
Detta var lite av allt som vi gjort denna sommar, hoppas ni också haft en fin sommar.
Kram
Danica & Magnus