Välkomna till vår nya hemsida!

Hej på er och hjärtligt välkomna till vår nya hemsida!
Här kommer ni att kunna följa vår musikaliska resa och våra olika projekt.
Nästa vecka har vi mycket på gång bl.a. ska vi fotograferas och vår plan är också att spela in ett par nya videos till vår Youtube-kanal.
Fotograferingen kommer ske på två mycket speciella platser dels i Hillefors Grynkvarn samt Lilla Nääs konfektyr och inredning där det finns ett litet tomteland där vi ska ta lite snygga bilder till vårt Julprogram "Visor i Juletid".
Om vi hinner och om vädret tillåter kommer vi även att ta lite utomhusbilder med hösttema, vår fotograf kommer att vara Ola Nordh som vi har haft glädjen att sammarbeta med förut.

När vi repade förra veckan testade vi en för oss ny sång "Lindansaren" av Mikael Wiehe som vi tror kommer låta fin fint när vi gjort klart vårt arrangemang av sången.
Ett annat koncept vi håller på att utveckla är en sångföreställning för barn som vi kallar "Sol i mitt hjärta" och om allt går som det är tänkt ska vi snart göra vår första spelning med detta för oss nya program.
Vi håller också på att arrangera "Gammal fäbopsalm" en melodi som vi båda är väldigt förtjusta i, vi hoppas kunna framföra den för första gången live den 2 oktober när vi ska spela på Tjörn.

Ja, som ni kan se så har vi mycket på gång! Följ oss gärna på youtube och gilla oss på Facebook.
/Danica & Magnus